Saturday, November 27, 2010

Bonnieview Backsplash

I created this custom mosaic to brighten up a farmhouse kitchen in Vermont, where the winters are long, cold and often gloomy. I used the outside scenery to conceive the design of the classic square pattern combined with the playful element of circle accents that follow the fluid lines of rolling hills creating a visually engaging effect.


An over view of the kitchen after the install.


A close up of the corner - because my mosaics are sight-specific, the design flows into a seamless transition from one adjoining wall to the next creating the optimum visual effect.


2 comments:

  1. Amazing Kasia!!!!!
    A love the life that´s you gave to this Kitchen!!!!

    ReplyDelete
  2. Thank you so much! It was such a fun project =)

    ReplyDelete